Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Sverige vinnare i Nordic Team Championship.

April 17, 2018

Fantastiska resultat för våra fyra svenska lag som tävlade i Nordic Team Championship i Danmark !
Vårt svenska seniorlandslag och juniorlanslag vann respektive klass, och vårat yngsta lag vann sin C-final.

 

Seniorlaget (Caroline, Amanda, Hanna, Josefine, Julia) och Nisse som coach vann Seniorklassen, tog grepp direkt och slutförde på topp, och man har nu kvalificerat sig till Champions League 2019 och startat året med stil.

Juniorlaget (Ebba, Viktoria, Linnéa, Isa, Erik) och Carro som coach vann Juniorklassen efter ett svängigt och väldigt nervpirrande skiljeheat. Första tävlingen tillsammans och endast 4 poäng från att gå till A-final som enda juniorlag, men väl i B-finalen lyckades man bli bästa juniorlag och vann juniortiteln som start på denna säsong.

 

U14 med juniorhjälp (Moa, Hedvig, Felicia, Ellen, Madelene) och Linn som coach kämpade hårt hela helgen då man blandade både juniorer och seniorer i heaten, vann sin C-final i skiljeheat som om dom aldrig gjort något annat.

 

Gunnesby (Isabella, Felicia, Olivia, Amanda, Luna) som hade satt ihop ryttare från olika klubbar, slutade på en 5-e plats i A-final som resulterade i en tredjeplats i Nordic Championship.

 

Många nöjda svenskar som åkte hem med stora leenden.
 

 

 

 

 

 

Please reload