Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Dubbla guld till Alleby i lag-SM

October 15, 2017

 

I helgen avgjordes SM i lag för Mounted Games. På seniorsidan dominerade Alleby. Laget gick in i finalen med 17 poängs ledning och släppte givetvis aldrig något av de andra lagen i närheten.

 

Däremot var det spännande kamp om andra plats mellan Göteborg och Gunnersby. Gunnersby utmanade hela tiden Göteborg om andraplatsen men Göteborgarna red starkt och tog till slut hem silvret.

 

 

 I Alleby red Johanna Thulin, Olivia Pyk, Josefine Ericson, Caroline Claeson, Ebba Ardbring. Tränare Nisse Adolfsson.

 

 

På juniorsidan stod kampen mellan Alleby och Göta. Göta som är en relativt ny klubb red helt jämt med Alleby och kampen mellan lagen böljade fram och tillbaka. Alleby tog dock ett litet grepp i finalen men Göta hade hela tiden häng och gav Allebys juniorer en bra kamp.


– Det var nervöst för mina tjejers skull, vi ville såklart ta guld. Men samtidigt hoppfullt om framtiden för landslaget när jag ser så många fantastiska juniorryttare kämpa om guldet. För Sveriges del så ser framtiden ljus ut, säger Caroline Claesson Allebys juniortränare tillika landslagstränare för Svenska juniorlandslaget.

 

– Jag är supernöjd säger Sandra Bark, Götas tränare. Vi red jämt med Alleby hela tävlingen och hade t om möjlighet att ta guldet. Vi gratulerar Alleby och ser fram emot fler tävlingar.

 

Tredje plats tog mixlaget Alleby/Göta

 

I Allebys juniorlag red Viktoria Holst, Linnéa Bensby, Tova Geremyr,  Alma Hansson Amanda Bryngelsson. Tränare Caroline Claeson.

 

 

 

Please reload