Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Hanna Kindholm och Caroline Claeson, svenska och Nordiska mästare! Amanda och Isabella Hogart, svenska och Nordiska juniormästare!

October 2, 2017

 

I Helgen arrangerade Alleby ridklubb både SM och NM för par i Mounted Games. Vädret var underbart och par från Sverige, Danmark och Norge deltog i jakten på de åtråvärda titlarna.

 

På seniorsidan var det en tät kamp och tidvis jobbigt spännande, men Hanna Kindholm och Caroline Claesson höll ett väldigt högt tempo med få missar, och kunde bärga hem både SM-bucklan och Nordiska mästerskapsbucklan.

 

På andra plats i SM kom Sandra Bark och Sandra Thomann och på tredje plats kom Sofie Sofie Siggerlin och Cicci Adolfsson.

 

På andra plats i Nordiska mästerskapet kom Ullrika Alexandersson och Quentin Voeltzel och på tredje plats kom Sandra Bark och Sandra Thomann.

 

 

På juniorsidan dominerade systrarna Hogart stort. Redan i grundomgångarna flöt de fram helt ohotade och i finalen imponerade de med att vinna med poängen 50, dvs full pott. 

 

Tvåa i SM kom Isa Oskarsson och Linnéa Bensby och trea kom Felicia Wangerås och Wilma Fredriksson.

 

Tvåa i NM kom Zoe Backofen och Ingrid Wennersten från Norge och på tredje plats kom Noah Nelin och Erik Svenningsson från Sverige.

 

 

 

 

Please reload