Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Hanna Kindholm och Isabella Hogart nya svenska individuella mästarinnor i senior respektive juniorklassen!

September 24, 2017

 

På Seniorsidan var det en jämn kamp främst mellan Hanna Kindholm och Julia Call. Hanna startade med en fullpoängare medan Julia fick en dyr miss i första grenen. Men Julia jobbade sig successivt i kapp och snart låg de på samma poäng. Även Amanda Hogart, som egentligen är junior och nyligen haft en tuff juniorfinal, hade häng på tätduon.

 

Inför de sista två grenarna var det helt jämt. Julia som är rutinerad och en av Sveriges bästa ryttare gav sig inte utan kamp och red väldigt bra. Amanda Hogart red också väldigt bra. Men Hanna red ett strå vassare, höll undan in i det sista och med ett lyckligt segervrål gick Hanna över mållinjen som svensk mästarinna.

 

 

 

 

I Juniorklassen överraskade Isabella Hogart med segern. – Jag trodde verkligen inte att jag skulle vinna! Utbrast en lycklig Isabella direkt efter målgång. 

 

Isabella red med en kvickhet och bestämdhet som snabbt gav henne ledningen i finalen. Inställningen gick inte att ta miste på. Isabella körde hårt med konkurrenterna och vann med hela sju poängs marginal till tvåan Ebba Ardbring och nio poängs marginal till trean Amanda Hogart.

 

Please reload