Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Påminnelse! Uttagning för Landslag 2018

September 5, 2017

 

Nästa år så hoppas Sverige att kunna skicka lag till både EM i Frankrike och VM i Belgien. Vi vet ej än om det kommer att bli en U17 klass i VM, men vi uppmuntrar till att söka till dom olika åldersklasserna i EM.
Uttagningarna kommer ske i samband med SM-tävlingarna och avslutas med en uttagningshelg. För att vara kvalificerad till den obligatoriska uttagningshelgen krävs deltagande i minst ett SM 2017. Uttagningshelgen ligger preliminärt den 4-5 nov och kommer att bestämmas efter sista SM. Det kommer vara en tränar- och manege-avgift för denna helg.
Anmälan om intresse för landslaget skall ske till Ann-Sofie Jonasson (Ann-Sofie.Jonasson@alingsasenergi.se) senast veckan innan första SM, dvs senast 17 september.
För att landslagstränaren tydligt ska kunna se under SM-tävlingarna vilka som är intresserade så ska den anmälda ryttaren rida med en markering på sidan av ponnyns bakdel i form av ett L (för Landslag). Gunilla Adolfsson kommer att hjälpa till med att tillhandahålla en spray för självkostnadspris för dom som inte har en egen lösning.
Mer info kommer att komma till de anmälda ryttarna. För minderårig ryttare gäller att målsman anmäler.

Please reload