Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Sveriges Juniorer vann Norway Summer Challenge! Och seniorerna tog en stark andra plats

May 31, 2017

Sveriges landslag U17: Tränare; Caroline Claesson, Ryttare; Ebba Aldbring, Amandas Bryngelsson, Amanda Hogart, Isabella Hogart, Alexandra Svensson

 

Norway Summer Challenge avgjordes den sista helgen i maj, en solig men också blåsig helg i Norska Fredrikstad.

 

Tävlingen hade hela femton lag, uppdelat mellan junior och öppen klass. Där Sverige kom med tre lag till juniorklassen, Sverige U17, Sverige U14 och Göta. Norge och Danmark hade också sina U17 lag på plats.

 

På juniorsidan stod kampen om första platsen från början och genom hela tävlingen mellan Sverige U17 och Danmarks juniorer. Sverige tog ledningen i första heatet och med riktigt fin och stabil ridning vann man sedan samtliga heat och tävlingen i sin helhet. Ett starkt kvitto för laget och för kommande år i svensk Mounted Games. På tredje plats kom det svenska klubblaget Göta.

 

I den öppna klassen tävlade landslag från Danmark, Sverige och Norge. I startlistan fanns också ett par klubblag från Sverige och flera lag från Norge.

 

Sveriges Seniorlag låg på första plats i resultatlistan genom alla grundheaten och det såg mycket bra ut inför finalen. Dock tappade en av lagets ponnys en sko i slutet av tredje heatet, vilket gjorde att den inte kunde delta i finalen. Laget gjorde ändå en mycket bra insats med fyra ponnyer och slutade på en andra plats, endast tre poäng efter Norge. På tredje plats kom det svenska klubblaget The Legend.

 

 

 

 

 

Please reload