Följ oss : )

  • Facebook
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram
  • Instagram

Copyright Robert Persson robertpersson@live.se

December 16, 2019

October 23, 2019

September 7, 2019

Please reload

Sverige tog efter hård fajt en hedrande tredje plats i den norska leran

May 30, 2016

I ett regnigt och lerigt Norge avgjordes i helgen Nordic summar challange. Svenska landslaget som har problem med skadade ponnysar och ryttare, ställde upp med en delvis ny laguppställning där Linn Wing och Isabelle Knutsson gjorde debut i landslaget. Bägge gjorde en klart godkänd insats och bidrog till en häftig kamp in i det sista.

 

Sverige gick dessutom in i A finalen med högst poäng och höll en ledning med 6 poäng ca halvväggs in i finalen. Sedan blev tyvärr trycket från Norge och Danmark för hårt, och Norge krigade efter en hård fajt till sig första plats före Danmark respektive Sverige.

 

Red för Sverige gjorde Sandra Persson, Julia Call, Isabelle Knutsson, Linn Wing, Sofia Bengtsson.

 

I den öppna tävlingen red även det svenska juniorlandslaget bra. Juniorlaget blev bättre och bättre men tog sig i den hårda konkurrensen dock inte ända in till A-final, men vann B-finalen klart. Ett mycket bra kvitto på att Sverige har duktiga juniorer som är på gång.

 

 Red för Sverige gjorde: Amanda Brygnelsson-Goldy, Nicole Ceder-Royal de Vikento, Isabella Hogart- Fiskergaardens Ameysing, Amanda Hogart-Kenny rob, Alexandra Svensson-aquabell

 

Snart är det dags för Nissecupen och då kommer ett utmärkt tillfälle för Svenska landslaget att ta revansch! Välkommen att heja på våra lag!

 

 

 

 

 

 

Please reload